sundgren.blogspot.com
bloggar om allt och lite till.

Dreamhack Skellefteå avslutat

By Robin Sundgren
Kom hem tidigare idag efter att ha spenderat helgen på Dreamhack Skellefteå med berra, Erik, gobbe och wenton. Har faktiskt haft en jävligt kul helg med en jävla massa tävlingsspelande. Vi kvalade oss in till huvudturneringen där SK och MIBR deltog och fick spela i ett "klanrum" där fragbite stod och fotade/filmade oss under nästan hela matcherna. Första matchen mot Begrip vart riktigt jävla spännande, vi kom upp till turneringsdatorerna helt oförberädda och gjorde ett riktigt bra resultat mot sveriges förmodligen 4:e bästa klan för tillfället. Vi fick 13 rundor mot dom men 16 krävdes för vinst så det räckte inte riktigt hela vägen. Jag tyckte iofs att vi hade matchen i våra händer men vi strulade bort många rundor pga slarv och annat strul. Här nedan kommer en bild från klanrummet och matchen mot Begrip.


Nästa match som vi spelade ställdes vi mot världens fjärde bästa lag som heter "Made in Brazil" även känt som mibr. Vi visste innan matchen att det skulle krävas ett mirakel om vi skulle kunna ta hem matchen. På första rundan så gav jag oss lite hopp om att det kanske skulle bli en rolig match! Titta nedan så får ni se.

<
Video: zyrien vs mibr2

Efter denna runda så fick vi inte så många fler rundor utan fick nöja oss med fjuttiga två rundor. Matchen slutade hela 16-3 till mibr's favör men vi ska nog vara helnöjda efter att ha tagit två stycken pistolrundor mot dessa suveräna lag som trots allt tillhör de som tjänar pengar på sitt spelande och har det som jobb.

Från vänster: jag, Erik, gobbe, berra och wenton

Sista matchen i gruppspelet så ställdes vi mot Surast som vi hade i våran grupp i första gruppspelet. Där spelade vi lika så vi var rejält taggade och ville gärna ha revansch efter floppen. Vi spöade dem ganska hårt och det blev faktiskt inte så mycket match av det hela utan vi kunde plocka hem segern ganska lätt med hela 16-6.



Jag vet inte om det finns så mycket mer att berätta om själva matcherna nu, vi slutade på en 5-6 plats som jag tycker är faktiskt ganska bra. Annars i sig var eventet jävligt coolt och livestreamsen som Rakaka stod för var helt suveräna. greykarn och ponderosa som var kommentatorer gjorde ett riktigt bra jobb och hoppas vi får se detta fler gånger inom gaming scenen. Vilka vann då hela eventet och hela 100 000kr. Det blev SK som slog mibr i finalen.



Hoppas ni fick en rolig läsning, men jag är förbannat trött efter lite sömn så det kommer vara en del stavfel osv!

Over and out /bobba
 

1 comment so far.

  1. Anonym 20 april 2008 kl. 14:40
    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

Something to say?



Search

Archives